Inspiració

Per escriure un necessita varies coses: Llegir i interactuar.

La primera és imprescindible. Llegir t’informa del que ja han escrit els altres i t’ensenya com fer-ho. Interactuar, però, és la més important d’elles. No crec que ningú pugui escriure aïllat de tothom. Cal interactuar. Conèixer a gent, odiar-la, estimar-la. Tenir ràbia, llàstima, dolor. Parlar de tonteries o treure les conclusions més profundes amb vuit copes de més.

Anar en metro i veure la cara de son de tothom, caminar pel carrer i veure com la gent no s’aparta i els gossos miren encuriosits la paret on van a pixar. Anar a treballar i trobar-te amb les més belles persones i amb persones que voldries matar en el més lleuger dels casos.

Veure que les guapes només tenen amics lletjos per a poder-los utilitzar. Veure que els genis sempre són solitaris i que no criden l’atenció fins que aconsegueixen sortir a la televisió guanyant un premi Nobel. Veure els odis de la gent i com de malament els amaguen.

Això és la inspiració. La gent aplicada a un mateix.

3 Respostes

  1. Per a tu la inspiració és fer servir als altres com a mirall… per mi la inspiració és entrar en un estat catatònic i vomitar allò que em neguiteja o fascina.

    Sort i inspiració!!

  2. No sé, jo crec que amb llegir, observar i haver vist prou ja pots començar a escriure. Observar és obligatori, interactuar és opcional. 🙂

  3. No crec en la inspiració. L’escriptura és fruit del treball i del exercici de pensar. Aquest pensament pot ser tranquil o agossarat, però sense ell… no hi ha escriptura: elmàxim que podria haver-si seria algun rot.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: