Locals

Els hospitals i les discoteques són llocs que intento evitar sempre que pugui però que, curiosament la gent insisteix en que has de visitar sovint. Els primers pel mínim dolor que tinguis i que la majoria de vegades es passa al dia següent. Solen estar poblats de iaios que no tenen res més a fer que estar-se a la sala d’espera i colar-se a les cues de recepció, sent clients habituals del sistema sanitari. Alguns inclús es passegen pels passadissos dels que coneixen cada detall i cada cara.

A les discoteques en canvi, són gent jove amb més múscul que gust musical que també hi van sovint (o potser com al primer cas no, el problema és que hi ha tanta homogeneïtat que es fa difícil de distingir) i que recomanen a tot arreu que aquella sala o l’altra són magnífiques quan totes fiquen la mateixa merda embolcallada de noms musicals diferents a preus desorbitats que, pobrets, no han considerat una sola vegada, donat que l’objectiu de l’acceptació acrítica ja ha fet el seu efecte.

7 Respostes

  1. els viejos nomes van perque se senten sols per xerrar amb algu igual que quan van a misa jejjee no creieu??

  2. Un iaio que encara pot *anar* a l’hospital està prou bé, el problema és quan l’han de portar allí.

    Les discoteques d’aquí no les conec gaire, he anat a unes quants i les he trobat horroroses, per tant no sabria exactament què dir-ne. Si totes són com les que he vist,doncs… no molan!

  3. Ja feia temps que no apareixia la gent gran, ja els trobava a faltar. Coi de saturadors dels sistema sanitari.

  4. Aquí tothom te un lloc assignat, així no cal pensar tant. Per a uns el futbol, per altres les discoteques i pels queixosos i jubilats els parcs i hospitals.

  5. Un post anomenat “buscant l’inútil” no quedaria malament, eh? 😀

  6. Bé, jo les discoteques no les conec gaire. Als meus disset anys, he anat un cop i vaig jurar que no hi tornaria. I referent als hospitals, és cert que moltes persones grans troben en ells, llocs d’oci i esbarjo. Sovint hi van amb qualsevol molèstia lleu. Ara bé, tinc una veïna que tenia aquest costum i un dia, mentre estava fent la seva habitual tertúlia a l’hospital de torn doncs va agafar un virus que quasi la va dur a l’altra barri. Des de llavors ha renunciat a les seves xarreres hospitalàries.

  7. xd, gent gran… ¬¬ normalment ells sempre diuen: aquest jovent d’avui en dia! i nosaltres el que hauriem de dir, és aquesta gent gran que no para de remugar! Jo he estat durant un temps freqüentant hospitals, no pas per gust la veritat, però realment se’n pot arribar a fer un estudi, sobretot perquè feia baixar la mitjana d’edat uns quants anys! N’hi ha que sembla que els agradi això d’estar-se el dia asseguts en una cadira de fusta dura, o en el seu defecte, de plàstic d’aquelles que grinyolen… però què hi farem, potser no ens hauriem de queixar tant penso a vegades, perquè possiblement nosaltres d’aquí a uns anys, tot i que ho neguem ara mateix, acabarem fent el mateix que fan ells 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: