Inutil of the year

Pujo els carrers desnivellats en direcció contraria i sense pedalejar. Cada vegada passo més temps desconnectant cos i ànima i deixant la part corresponents a la matèria gris en un standby momentani. Potser el forçar la màquina durant masses hores al dia fan que aquests descansos siguin justos i necessaris. Però no vull mantenir-los. Com tampoc els esforços sobrehumans.

Esforços inútils i amb els que m’adono que la meva bici, cada cop té més sorolls extranys i cada dia frena pitjor. Trobar-se en camins amb culs de sac on l’esforç no es veu correspost. Diàlegs en una direcció, esforços només en l’altre.

No intentar entendre els arguments no és cosa que m’afecti en excés. De fet, ni poc ni gens. Contràriament: potser filòsofs eren més espavilats, però no posaven tantes ganes en intentar que la humanitat funciones com ha de funcionar: evitant ordres de Déus, polítics i advocats, i funcionar com funcionen les coses quan hi ha certa comprensió mútua i ànims d’entendre’s.

Però en algun moment del camí mitja humanitat va baixar del carro, i l’altra meitat demana permís per aturar les voltes que no para de donar per posar-se les idees en ordre. Per allò d’intentar ser políticament correctes. Encara que de cara als timpans un es passi temporades escoltant res més suau i políticament cert que una societat tant alcohòlica que tot i tenir la raó, només per les formes i les robes deixen de ser presos seriosament.

I tanco l’esquela d’aquest any que ja s’acaba demanant només ser considerat per una sola vegada, amb les bones intencions per davant. I abandonar judicis precipitats.

6 Respostes

  1. Apa! Que se’t consideri ben intencionat, que tinguis molta sort i un bon any nou! 🙂

    P. S.
    De sort jo tambe en necessito.

  2. He vist felicitacions d’any nou més animades, però vaja… bon any per tu també.

  3. Bon any!!! m’apunto amb l’ahse, jo també vull sort!!! 😛 i en desitjo per la resta!! que mai sobra 😉

  4. Bon any estimat amic!

  5. aunque seas un inútil necesito los huevos. te quiero

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: