La gent

La gent és idiota. Si, finalment, he arribat a aquesta conclusió quan tornava en el tren.

La gent fuma. Per vici, però al mínim síntoma de malaltia deguda al tabac, corren embalats cap al doctor, quan són ells els que s’estan suïcidant dia a dia. I després ploren, i es passen el dia al metge quan tenen 60 anys i estan acabats pels palets assassins.

I també amb la salut en general. Per pujar de la via cap a l’estació, només dues persones hem agafat les escales de tota la vida (i no ens enganyem, l’altre, tenia pressa). La resta s’ha aglutinat a les escales mecàniques. I si deprés tenen problemes de sobrepes? Liposucció i punt. I si els diuen que són poc actius i despres les articulacions es ressentenxen? Res, segueixen agafant l’ascensor, tots com burros, com si els hi anés la vida en pujar unes putes escales. I si després tenen problemes de sobrepes, fàcil! Deixar de menjar és la solució, això si, sempre sense moure ni un dit! La llei del mínim esforç a tot arreu aplicada!

I que després t’apareixen arrugues (que, tot i el que ens volen fer creure els anuncis de crema, és la cosa més normal del món), vinga tots a comprar cremes, però res de deixar de fumar, que envelleix la pell, ni de prendre el sol 14 hores al dia durant l’estiu, i tot sense moure un dit, per no cansar-se. I després s’estiren la cara en operacions que els costen un ull de la cara (i a sobre es queixen de la hipoteca!).

I tothom va amb mala cara, i quan se t’adrecen, amb mala llet, però si li ho fan a ells, per darrere et criticaran i demanaran una mica més d’educació…

Però en quin món m’heu ficat!!

3 Respostes

  1. Jo crec que per moltes escales que pugis, cremes que no compris, tabac que no fumis i sol que no prenguis, queixar-se de l’hipoteca es un acte necessari!!! L’unica alternativa que hi veig es no pagar-la, o llogar el teu pis de tal forma que l’hipoteca es pagui sola…

  2. i que hi fa en Gates a aquest post ?… esta dissenyant el microxoft Ladders 1.0 ?

    si que reconec que és més saludable emprar gnu-linux, aixó si !

  3. Per Reis farà dos anys que he deixat de fumar, pujo escales i no m’ofego. Recomano fer el propòsit de deixar de fumar per el 2008. Salut!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: